Aardappel, kip en groenten potje

Aardappel, kip en groenten potje

Bij Buurtbuik lagen een heel aantal zakjes voorgegaarde aardappeltjes, bijzonder handig want de woensdag zou een drukken dag worden met niet alleen het maken van de bijna 60 maaltijden voor de Kookgroep maar ook een receptie in het fort ter afscheid van Ad van Gemert.

Die aardappeltjes gingen dus allemaal mee, aangevuld met groenten van zowel BB als uit eigen voorraad maakten we daar een een rijk gevulde schotel van met onder andere paprika, courgette, aubergines, venkel, broccoli en pompoen.

Uit de vriezer haalden we kipfiletjes die we eerder maakten van BB voorraad en sneden deze in plakjes om ze op het laatste moment toe te voegen aan de maaltijd.

Met Nique als extra invallende bezorger, een keuken-crew die ook wat extra bakjes meenam en een journaliste van de gemeentekrant die ook een bakje ging bezorgen in ruil voor een interview (bedankt Lenette!) lukte het om de bezorging rond te krijgen ondanks het uitvallen van twee vaste bezorgers.

Een skeleton crew bleef over in de keuken en die verzorgde verder de catering van de receptie met Peter als chef Frituur, Geeske als chef opmaak en ikzelf als vliegende keep :)

Volgende week weer een gewone kookdag zonder bijzonderheden, als dat maar niet saai wordt ;-)