Noodles met broccolli

Noodles met broccolli

Het ging allemaal wat anders dan anders, op dinsdag had ik de boodschappen gedaan bij de Buurtbuik omdat Peter zich beroerd voelde, er was veel broccolli en een en ander aan vlees en kip. Daarnaast wat losse groenten.

Bij het opruimen kwam ik drie pakjes mie tegen, daarvan hadden we al wat langer een doosje van staan wist ik, dus het werd broccolli met mie.

Naast een hondsberoerde Peter, een door hernia uitgeschakelde Marius en Astrid die met Geeske mee was naar het ziekenhuis bleven Tineke en ik over.. Ik begon ietsje eerder en toen Tineke binnenkwam was er al veel voorbereid.

We sneden de broccoli-roosjes en gaarden deze in de oven, de mie ging in een grote pan om te garen. Angelique was zo lief om wat eerder te komen en mee te helpen met het vullen van de bakjes.

Voor de halal was er kip, voor de rest had ik alle bakjes met chorizo en de "varkenshaaspuntjes" bereid en die gingen ook door de mie.

Met een skeleton-crew merk je pas hoe handig die oven is, zonder stress stonden de 45 bakjes klaar om 16:15