Pasta met tomaten-groenten saus en kipgehakt

Pasta met tomaten-groenten saus en kipgehakt

Courgettes, rode ui en wortel zijn de hoofdingrediënten van de groentensaus, aangevuld met talloze pakjes tomatensaus en het kip-gehakt dat we eind augustus via HelloFresh binnenkregen en direct hadden bereidt en ingevroren.

Het snijden en voorbereiden ging voorspoedig, bij het klaarzetten van de bakjes bleek dat we toch wat bakjes tekort kwamen, we moeten dus maar weer wat extra aan gaan schaffen.

Twee bezorgers waren door omstandigheden verhinderd maar dankzij de bakfiets en de flexibiliteit van de andere bezorgers was het geen probleem om dit op te vangen.

Toch is het fijn als het bezorgteam weer compleet is, een aantal deelnemers wordt wat onrustig als het wat langer duurt en dat is al snel het geval als het keukenteam ook een deel van de bezorging doet, de keuken maakt zichzelf helaas niet schoon :)

Het is allemaal weer gelukt, ben benieuwd wat volgende week ons brengt.

Mocht er nog een sponsor voor bakjes zich willen melden dan graag contact@kookgroepweesp.nl mailen, we kunnen het gebruiken want  de AH statiegeld donatie ging niet door, de hulp voor de aardbeving in Marokko ging voor zo besloot het hoofdkantoor in Zaandam...