Spaghetti met saus
Sommige ingrediënten komen maar eens in de zoveel tijd langs in hoeveelheden waar je dan net niets mee kan, 5 of 6 zakjes linguini bijvoorbeeld. Dat is een spaghettisoort die wat dunner en platter is dan gewone spaghetti.
Als ik die zakjes zie tussen de spullen die binnenkomen leg ik ze apart, daardoor hadden we nu voldoende verzameld om 45 porties spaghetti te maken.
Voor de saus verwerkten we het overschot aan tomaat tot saus, aangevuld met pakjes tomatensaus uit de voorraad. De diverse soorten vlees maalden we met onze vleesmolen tot gehakt.
Alle groenten die er waren gingen in hapklare brokken en ook de spinazie die altijd overblijft ging op het laatste moment in de saus voor het kleurtje.
Daarna ging ik wat daagjes kamperen, vandaar dat deze maaltijd van 17 april nu pas geblogd wordt :) We hebben de kou en regen overleeft en hebben gisteren weer eens wat met rijst gedaan. Daarover later meer.